Кількість
|
Вартість
|
||
|
- Мигдаль є відмінним джерелом рослинного білка, який є необхідним для будівництва та відновлення м'язової тканини.
- Він містить корисні одно- та багатоненасичені жири, які сприяють здоров'ю серця та судин.
- Мигдаль містить вітаміни групи В, вітамін Е, магній, марганець та інші мінерали, які необхідні для нормального функціонування організму.
- Вітамін Е сприяє здоров'ю шкіри, зменшує вплив вільних радикалів та запобігає передчасному старінню.
- Може бути частиною збалансованої дієти, допомагаючи зберігати почуття ситості та запобігаючи переїданню.
Харчова цінність мигдалю сушеного (сирого) (на 100 г):
Харчова складова | Кількість на 100 г |
---|---|
Білки | 21 г |
Жири | 49 г |
Вуглеводи | 22 г |
Калорії | 575 ккал |
Замовляй улюблені горіхи в NATKO!